Eindelijk van je angsten en fobiën af ... stop paniekaanvallen en angststoornissen

Angsten

Angsten zoals hoogtevrees, pleinvrees, angsten voor kleine ruimtes, angst voor dieren: honden, katten, kippen ..., angsten voor insecten en spinnen ...

Angsten zijn niet aangeboren. Ze zijn ergens in ons leven ontstaan, gecreëerd of overgenomen. We worden dus niet met angsten geboren. Op een bepaald moment in je leven heeft je onderbewustzijn aangenomen dat dit de beste manier is om te reageren op een bepaalde situatie, beeld, ... Angsten zitten in ons onderbewustzijn verankerd. Waar de oorsprong ligt, weten we meestal niet. Gelukkig kun je van je angst afkomen!

 

Wat doen we niet!

We doen niet aan exposure therapie. We gaan je dus niet blootstellen aan je angst, ook niet stapje voor stapje. 

 

Wat doen we wel!

Met behulp van hypnose kunnen we angsten wegnemen en wel op een snelle en effectieve manier. Via hypnose laten we je onderbewustzijn weten dat angst hebben / voelen in een bepaalde situatie, bijvoorbeeld bij het zien van een spin, niet meer nodig is. Dat alle symptomen die bij deze angst horen, dienen uitgeschakeld te worden.

 

Het klinkt nu misschien wel heel eenvoudig, maar zo is het eigenlijk ook. Ergens in je leven heeft je onderbewustzijn de conclusie getrokken dat deze angst nodig is om jou te beschermen. Telkens jij nu in zo'n situatie komt, schiet je onderbewustzijn in gang en geeft jou die angstgevoelens. Volgens je onderbewustzijn is dat namelijk de beste strategie om jou door deze situatie heen te helpen.

Tijdens de hypnosesessie gaan we je onderbewustzijn nieuwe informatie geven en laten weten dat deze angst niet meer de beste strategie is. Dat het beter is om deze angst niet meer te laten ervaren en dat alle bijhorende symptomen achterwegen mogen blijven. 

Denk maar eens even hoe jouw leven er zou uitzien zonder deze angst. 

Klaar om van je angst af te geraken?

Onze werkwijze:

U kan een afspraak maken via onze agenda op deze website, of via 0476/49 99 17.

Via het 'contact' onderaan deze pagina, kan u vragen stellen. 

Voor de eigenlijke hypnosesessie krijgt u uitleg en kan u nog bijkomende vragen stellen.

prijzen:

1 sessie: 135 euro.

Praktisch:

Annuleren kan tot 24 uur voor de afspraak. Binnen de 24 uur ben ik genoodzaakt het volledige bedrag voor de gereserveerde tijd aan te rekenen.

Betalingen gebeuren na elke sessie.

​Er is geen mogelijkheid om met bancontact te betalen.

Fobiën

Wanneer een angstreactie zodanig groot is, dat deze totaal niet meer in verhouding staat met de reële dreiging, spreken we van een fobie. Het gaat hier ook over angsten als hoogtevrees, vliegangst, pleinvrees, angst voor dieren of spinnen, ...

 

De symptomen hiervan zijn meer uitgesproken en meer verlammend dan bij angsten. De persoon krijgt vaak last van hyperventilatie, paniekaanvallen en beperkingen in functioneren. Net zoals bij angsten weet de persoon wat de trigger van de fobie is, maar vaak niet wat deze ooit heeft doen ontstaan. 

 

De benadering en werkwijze is hetzelfde als bij angsten. Onder hypnose krijgt ook hier je onderbewustzijn nieuwe informatie. We vertellen je onderbewustzijn welke angsten en oude gewoontes (bijvoorbeeld hyperventilatie) dienen weggelaten worden en niet meer nodig zijn om jou leven op een veilige manier te leven.  

 

Zonder fobie ziet jouw leven er vast helemaal ander uit. Probeer het je maar eens voor te stellen.

 

Klaar voor de verandering?

 

 

paniekaanvallen en angststoornissen

Voel je je vaak angstig, ook al is er geen reden voor?

Je vaak angstig voelen is uiterst onaangenaam.
Je hart gaat tekeer. Je borst voelt beklemd.
Je maag lijkt zich om te draaien. Je begint te zweten.

Je ademhaling versnelt en je begint te hyperventileren.
Je voelt je misselijk en je kunt niet helder nadenken.

...
Je weet zeker dat er iets vreselijks gaat gebeuren.

...


Waar dient angst voor?
Het is normaal dat je je angstig voelt als je echt op het punt zou staan om door een auto aangereden te worden.

Omdat je op dat moment helemaal niet aan het nadenken bent, ga je gewoon opzij springen. 

Je bent zo blij dat je er levend vanaf komt, dat je het zweten of het misselijk gevoel nauwelijks door hebt.
Dit is waar angst voor dient. Angst is om je te stimuleren om een onmiddellijke, directe, instinctieve en levensreddende actie te ondernemen. Als je echt in gevaar bent, dan is angst een heel gezonde reactie.

 


Waarom ben je dan bang als je volledig veilig bent?
De kans is groot dat je deze gevoelens en gedachten hebt wanneer je volledig veilig bent en er geen gevaar is.
Je staat niet op het punt om dood te gaan. Je staat niet op het punt om aangevallen te worden.

Hoe komt het dan dat je je plots zo enorm angstig voelt?

 

Waarschijnlijk heb je in het verleden momenten gehad waarop je echt een reden had om je angstig te voelen. Je onderbewustzijn waakt over je veiligheid en soms gebeurt het dat je onderbewustzijn plots in een fractie iets herkent uit deze eerdere angstwekkende ervaringen. Terwijl er op dit moment geen gevaar heerst, gaat je onderbewustzijn toch angst opwekken. Zo kan angst de kop opsteken in vele andere situaties waar dat niet nodig is. 

Hoe komt het dat ik me voortdurend angstig voel?

Soms wordt zich angstig voelen een gewoonte die uit de hand loopt. Angstige personen gaan zich vaak meer en meer focussen op hoe erg dingen uit de hand zouden kunnen lopen en wat er dan al niet zou kunnen gebeuren.

Omdat angst zichzelf voedt, wordt deze vaak groter en meer omvattend, waardoor dit gevoel uiteindelijk je leven gaat beheersen. Uiteindelijk zit je gevangen in een leven vol zorgen, ben je gefocust op mogelijke negatieve gevolgen en wordt de vicieuze cirkel van angst onderhouden. Op dit moment onstaat vaak angst om angst te krijgen. 

Via IEMT technieken en hypnose kunnen we deze vicieuze cirkel van ongegronde angst- of paniekaanvallen doorbreken. We gaan op zoek naar waar en waarom deze angststoornis ontstaan is en creëren positieve verandering op het vlak van ongewenste emotionele imprints. Via hypnose gaan we in communicatie met het onderbewustzijn en geven nieuwe informatie zodat het onderbewustzijn akkoord gaat met de gevraagde veranderingen.

 

Dit programma bestaat uit 4 sesies en een audiohypnose voor thuis.

Je leert:

- beter omgaan met piekeren

- stress reduceren

- angstsymptomen uitschakelen 

 

Na deze sessies zal je ervaren dat je:

- Het gevoel hebt dat er een grote last van je schouders valt.
- Over het algemeen relaxter in het leven staat.

- Dingen kunt doen die je eerder niet meer kon.

Onze werkwijze:

U kan een afspraak maken via onze agenda op deze website, of via 0476/49 99 17.

Via het 'contact' onderaan deze pagina, kan u vragen stellen. 

Voor de eigenlijke hypnosesessie krijgt u uitleg en kan u nog bijkomende vragen stellen.

prijzen:

4 sessies en een audiohypnose voor thuis: 485 euro.

Praktisch:

Annuleren kan tot 24 uur voor de afspraak. Binnen de 24 uur ben ik genoodzaakt het volledige bedrag voor de gereserveerde tijd aan te rekenen.

Betalingen gebeuren na elke sessie.

​Er is geen mogelijkheid om met bancontact te betalen.