top of page

Onze diensten

Ontdek wat hypnose is en hoe het jouw kan helpen. 

Hypnose

sarah-dorweiler-x2Tmfd1-SgA-unsplash.jpg

Waarom werkt hypnose zo goed?

Gewoontes, gedragingen, emotioneel lijden en verschillende fysieke ongemakken of kwalen zitten verankerd in het onderbewustzijn. Net omdat we met het onderbewustzijn aan het werk gaan, zijn de slaagkansen zo groot. Tijdens de hypnose worden de triggers, knopen of belemmeringen vervangen door nieuwe, helpende en positieve gedachten en gedragingen. Vaak zijn één tot twee sessie voldoende en zal je soms onmiddellijk verandering merken.  Uiteraard hangt dit af van het aan te pakken probleem. Voor bijvoorbeeld vermageren zal dit eerder enkele weken duren.

Tot ongeveer een vijftal minuten na de sessie is uw onderbewustzijn nog ontvankelijk en gevoelig voor wat er gezegd wordt. Om deze reden zal een nabespreking enkele minuten uitgesteld worden.

Hoe voelt hypnose?

Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Dit is voor ieder persoon anders. Sommige mensen voelen zich heerlijk ontspannen. Maar dat hoeft niet. Anderen voelen niets en voor hen lijkt het alsof ze gewoon hun ogen gesloten hebben. 

Wat is hypnose?

Soms denken mensen dat hypnose een soort van slaaptoestand is. Dat is het niet. Hypnose is geen slaap!

Het is contact maken met het onderbewustzijn waarbij middels het geven van suggesties veranderingswerk kan verricht worden. Het is een middel om op een snelle, veilige, effectieve en blijvende manier van vervelende gewoontes af te geraken of om mentale en fysieke problemen aan te pakken.

bottom of page