top of page

A. Ondersteuning bij cvs en fybromyalgie

 

Ik heb al veel dingen geprobeerd om het leven als cvs en fybromyalgie patiënt wat dragelijker te maken.

Ik was dan ook erg benieuwd naar de sessies met Monica.

Het is de eerste keer dat ik direct resultaat had en dat ik onder hypnose ging.

Onder hypnose heb ik dingen kunnen loslaten uit het verleden wat als een verademing voelde. Diepgewortelde boosheid was na 1 sessie verdwenen.

De tips die ik meekreeg om met cvs om te gaan, waren heel waardevol.

Zo pas ik nu de 20 minuten regel toe en ben ik op het einde van de dag niet meer uitgeput.

Ook ben ik onder hypnose geweest om de chronische pijn die ik ervaar te behandelen.

Na 1 sessie geen pijn meer op de plaats waar ik al jaren mee rondloop.

 

Ik heb nu mogen ervaren dat ik nu niet meer zo afgemat moe ben.

Alles is veel dragelijker geworden en ik voel me rustiger en ontspannen.

Ik ben Monica zeer dankbaar.

R. en L.    Stoppen met roken

We hebben niet meer gerookt sinds de behandeling op 3 juni 2018 ! Dit is echt ongelofelijk… ik heb 27 jaar gerookt en R. 16 jaar . We hebben heel wat pogingen ondernomen om te stoppen maar helaas ... Nu als niet roker, hebben we totaal geen behoefte om te roken… Dit is eigenlijk best wel BIZAR! WE ZIJN NIET ROKERS en raden ieder de behandeling aan! " Nogmaals dank voor de behandeling Monica Hierbij voeg ik nog wat extra cijfers bij, heel indrukwekkend.

         L. 3 jaar, 2 maanden en 19 dagen gestopt                     R. 3 jaar, 2 maandan en 19 dagen gestopt.

Lenny kwit app.jpg
Robin kwit app.jpg

F. angst en chronische pijn

 

Monica is een enthousiaste coach met een groot hart.  Neemt ruimschoots haar tijd en geeft veel persoonlijke aandacht.  Schept een veilig kader.  

Geeft veel direct toepasbare praktische tips mee. 

Na het angstprogramma ervaar ik minder snel stress in mijn lichaam.  Ik ben ook minder snel overstuur. 

 

Extra sessie gehad ivm lage rugpijn wat ook  verlichting bracht.

Ik was verwonderd over de Swan methode waarbij je direct contact hebt met je onderbewuste.

Ik wil je hartelijk danken dat je me een stuk verder op weg hebt geholpen!

 

Warme groetjes 

D. 17 jaar     auticoaching

Een tijd geleden hebben ze bij mij autisme vastgesteld. Ik zat al lang met mezelf in de knoop. Monica heeft mij hier heel goed bij geholpen. Ze heeft mij veel doen inzien en bijgeleerd. Ook heeft ze me geholpen met wat deze diagnose juist voor mij betekent. Monica stond volledig achter mij en heeft ook altijd naar mij geluisterd. Samen met haar heb ik mijn eigen grenzen leren bewaken. Ze heeft me vele tips en hulpmiddelen aangeboden die zeker hebben geholpen. Voor problemen die er waren, zocht Monica mee voor een oplossing. Bij de therapie mocht ik altijd het tempo aangeven en de gespreksonderwerpen. Er werd de tijd genomen om alles te bespreken.

Papa van D.

Monica heeft voor D. stap voor stap de weg gewezen om te leren leven met Autisme. Ze is een heel andere persoon dan voordat ze Monica heeft leren kennen.

 

Mama van D.

Na verschillende therapeuten te hebben geprobeerd is er een wereld opgegaan voor onze dochter vanaf ze bij Monica terecht is gekomen. Ze voelt zich goed thuis in de huiselijke omgeving en heeft heel veel baat bij de sessies. Hierdoor is onze dochter beter dan dat ze de laatste jaren is geweest. Monica staat altijd paraat met een luisterend oor en goede raad, zowel voor ons als ouders als voor onze dochter. We zijn haar ontzettend dankbaar.

K.     Stoppen met roken

Beste Monica,

Ik ben nu 16 dagen geleden bij jou geweest om te stoppen met roken.Ik heb nog altijd geen zin in een sigaret dus je hebt me goed geholpen. Heel hard bedankt daarvoor.

F.           Vlot studeren.

Beste Monica,

 

Mijn eerste examen ging heel goed (en heb hem ook al gehaald), het tweede examen is erop of eronder en het laatste examen ging ook goed. Op de laatste 2 ben nog ik op de uitslag aan het wachten. Het trucje om naar mijn bruine kamer te gaan lukte al wel, maar niet altijd even makkelijk dus daar ga ik zeker op oefenen want ik merkte dat het me wel echt heeft geholpen.

 

Lieve groetjes 

S.     Claustrofobie

Dag monica

Ik wou je even laten weten dat ik gisteren al een resultaat mocht ervaren. Ik was met de tram naar t stad gegaan. Vroeger als de tram onder de grond ging kreeg ik lichte paniekaanvallen (donker en niet weg kunnen). Ik had dan last van mijn claustrofobie. Ik had wat stress dat het terug ging gebeuren, maar zodra we onder de grond gingen gebeurde er iets nieuw... ik voelde me plots rustig en veilig, niets van stress .. Ik was zo blij met dit, had dit al zo lang niet meer ervaren 😊 Bedankt 🙏🏻

L.   Stoppen met roken

Picture kwitt app.png

Hey Monica,

Het stoppen met roken ging vanzelf. Heerlijk om een niet-roker te zijn. Geen ex-roker, maar een niet-roker! ;)

Bedankt!

P.     Duimen op volwassen leeftijd, moeite met tijdig te gaan slapen, angst in het donker door 

       trauma

 

Goede avond Monica,

 

Hartelijk dank voor je e-mail!

 

Het gaat eigenlijk wel goed met me. Over het algemeen voel ik me veel positiever.

 

Nu tien dagen na onze sessie merk ik wel enkele veranderingen.

 

Duimen

De eerste dagen na de sessie werd ik regelmatiger s nachts met een natte duim of met duim in de mond wakker dan voordien. Steeds zei er een klein stemmetje dat dit niet ok is en dat ik dit niet meer mag doen. Nu tien dagen later ben ik de afgelopen dagen niet meer met een natte duim wakker geworden. Is dit verloop normaal?

 

Naar bed gaan

De eerste dagen was ik er heel bewust mee bezig om op tijd te gaan slapen. Ik voelde dat dit nog geen automatisme was. Het bewuste is stilaan weggegaan en ben ik op 1 keer na altijd rond 23u gaan slapen. Die ene keer was afgelopen woensdag dat ik tot 23u s avonds heb gebadmintond (vanaf 20u30 verschillende wedstrijdjes gespeeld). Toen ik thuiskwam voelde ik nog te veel energie en heb ik de fout gemaakt om nog tv te gaan kijken en daarbij te snoepen. Het is 3u geworden. Op een of andere manier ging de trigger niet af. De dagen erna ging het terug beter maar ik voelde me slecht, een beetje gefaald… Dat gevoel probeer ik nu weg te zetten als onterecht. Het is niet goed wat er gebeurd is, maar het kan gebeuren. Ik heb me wel voorgenomen om komende woensdag streng te zijn en mezelf meer bewust te maken van de tijd. Of is dit te veel ratio?

 

Instelling/gevoel

Wat me heel hard is bijgebleven zijn de woorden “je bent een goed mens, slim, mooi…” als ik daar nog maar aan terugdenk voel ik me meteen een stuk beter wanneer ik het even moeilijker heb. Dank je wel hiervoor!!

 

Angst

Onlangs reed ik onbewust met de fiets een pikdonker pad met langs weerszijden een 2m hoge afsluiting in waar ik normaal gezien nooit in het donker zou doorrijden omdat mijn fietslicht nog geen kaars in het donker is en ik hierdoor net een meter voor me uit kon kijken. Eerst kreeg ik een beklemmend gevoel, halverwege had ik een “alles komt goed” gevoel en op het einde vlak voor ik terug ander licht zag, kreeg ik meer schrik (zelfs flitste even de creep uit de film door mijn hoofd), maar al snel veranderde dit in opluchting bij het zien van het licht… al bij al duurde dit een minuut. Voor mijn gevoel is de angst niet weg maar wel beheersbaar.

 

 

Hartelijk dank voor de hulp die je me hebt geboden. Ik wist niet wat ik van moest verwachten, maar ik denk oprecht dat het me deugd gedaan heeft en me terug op de rails heeft gezet!

ps: Het is nu tijd voor mijn yoghurtje. ;-)

 

Antwoord op mail

Het proces ivm het duimen is perfect normaal. Jouw onderbewustzijn veranderd alles wat er moet veranderd worden om van het duimen af te raken op de meest snelle, gezonde en veilige manier. Het 'afleren' had wat tijd nodig. Dit kan zijn omdat jouw onderbewustzijn er zeker van wilde zijn dat je het duimen niet zou vervangen door een andere slechte gewoonte. Knap hoor!

 

Wat het naar bed gaan betreft kan het natuurlijk altijd wel eens gebeuren dat je een keertje langer opblijft. Op zich niet erg, maar er komt wel een maar ;-)  Als je jezelf gaat vertellen dat het best oké is, gaat je onderbewustzijn dit na een tijdje overnemen en wordt je hele proces teniet gedaan. Het is dus oké om je er wat lastig over te voelen. Probeer op woensdag, als je thuis komt, je yoghurtje te eten zonder tv. Neem op dat moment even de tijd om rustig te worden terwijl je in gedachte de dag  overloopt of de volgende dag voorbereid. Je kan je ook inbeelden hoe lekker knus je bed aanvoelt, ... Zo krijgt jouw lichaam signalen binnen dat het tijd is om zich klaar te maken om naar bed te gaan.

 

Geweldig dat je in eerste instantie gewoon het donkere steegje in reed. Wanneer je er in was nam jou bewuste het even over en kwam er een angstgevoel. Ook dit is helemaal normaal. Dit is echter de eerste keer dat je jezelf op deze manier uitdaagt en uittest. Je bewuste dient te merken, dient overtuigt te zijn, dat je het kan zonder angst. Ook hier gaat jouw onderbewustzijn stevig aan de slag! Elke keer je dit doet zal je merken dat het beter en beter gaat. 

 

bottom of page