top of page

Jaarabonnement van februari tot december.

|

Zoersel

Samen mediteren (jaarabonnement)

Ontdek innerlijke rust en balans met onze meditatielessen voor beginners en gevorderden!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Samen mediteren (jaarabonnement)
Samen mediteren (jaarabonnement)

Tijd en locatie

Jaarabonnement van februari tot december.

Zoersel, Beukenlaan 87, 2980 Zoersel, België

Over het evenement

Ben jij op zoek naar een manier om stress te verminderen, innerlijke rust te vinden en je geest te kalmeren? Wil je leren mediteren of verder genieten van je meditatieskills? Dan zijn onze meditatielessen precies wat je zoekt!

🧘‍♀️ Wat bieden wij aan? 🧘‍♂️

🌿 Verrijkende lessen: We begeleiden je tijdens je meditatiereis van ademhalingstechnieken tot stilte in je hoofd creëren. Dit is jouw kans om stappen te zetten naar een leven in harmonie en vrede.

🏕️ Een echte yurt-ervaring: Bij goed weer vinden onze lessen plaats in een sfeervolle yurt, omringd door de rustgevende geluiden van de natuur. Hier creëren we de perfecte omgeving voor diepe meditatie en innerlijke groei.

📅 Markeer de woensdagen op je kalender: Onze meditatielessen gaan steeds door op woensdagavond van 19.30u tot 20.30u.

💰 Tarief: Het jaarabonnement is geldig tot de laatste les in december 2024. Je betaalt hiervoor 408 euro. Investeer in jezelf en ontdek de ongelooflijke voordelen van meditatie.

❌ Geen verplichte houdingen: We begrijpen dat iedereen uniek is, en daarom leggen we je geen strenge regels op. Bij ons hoef je geen ongemakkelijke houdingen aan te nemen. We moedigen je aan om comfortabel te zijn en je eigen pad te volgen.

✨ Voordelen van meditatie ✨

Meditatie biedt talloze voordelen die je leven kunnen veranderen:

🌈 Stressvermindering: Leer hoe je stress en angst kunt verminderen, en vind innerlijke vrede in de drukte van het dagelijks leven.

🧠 Verbeterde Concentratie: Meditatie versterkt je concentratievermogen, wat kan leiden tot betere prestaties op het werk en in je dagelijkse taken.

🌬️ Emotionele Balans: Beheers je emoties en ontwikkel veerkracht in tijden van uitdaging.

🌻 Verhoogd Zelfbewustzijn: Leer jezelf diepgaand kennen en ontdek je ware potentieel.

Mis deze kans niet om te leren mediteren en de voordelen ervan te ervaren. Schrijf je nu in voor onze meditatielessen voor beginners en begin je reis naar innerlijke vrede en welzijn!

👉 Reserveer nu je plek! 👈

Wacht niet langer. Neem de controle over je leven en ontdek de kracht van meditatie. Samen gaan we op zoek naar sereniteit, balans en een gelukkiger jij.

We kijken ernaar uit om deze magische avond met jou te delen!

Namaste! 🌙🔮

Deel dit evenement

bottom of page