top of page

Inner child healing: What does your inner child know

Inner child healing

Bij Inner Child Healing draait alles om het herstellen en helen van de emotionele wonden uit onze kindertijd, en dit gaat diep, zelfs tot in de baarmoeder. Hier, waar je als foetus of embryo blootgesteld bent aan angsten, lawaai, trauma ... word je als klein wezen gehoord en geholpen om bepaalde emoties, indrukken en ideeën los te laten.

Waarom Inner child healing via hypnose?

Met hypnose creëren we een veilige en ontspannen staat van bewustzijn, waarin je innerlijke kind zich veilig en vrij voelt om te spreken en ervaart  gehoord en gezien te worden.

Middels hypnose kunnen we rechtstreeks communiceren met het onderbewuste.

Zo verkennen we onverwerkte emoties en traumatische ervaringen uit het verleden. 

 

Door deze emoties te erkennen, te begrijpen en te helen, doorbreken we negatieve patronen en creëren we ruimte voor groei, zelfacceptatie en innerlijke rust.

 

 Het stelt ons in staat om diep ingesleten patronen en overtuigingen te transformeren, waardoor ruimte ontstaat voor zelfacceptatie, heling en persoonlijke groei.

Wat ervaar je na de sessie?

Na een Inner Child Hypnose ervaring kun je verschillende dingen ervaren. Vaak voel je een gevoel van opluchting en bevrijding, omdat je onverwerkte emoties en trauma's uit het verleden hebt losgelaten. Dit kan leiden tot een dieper gevoel van innerlijke vrede en rust. Bovendien krijg je mogelijk meer inzicht in jezelf en je gedrag, waardoor je beter in staat bent om gezonde keuzes te maken en oude patronen te doorbreken. Door liefdevol contact te maken met je innerlijke kind, kun je ook meer zelfacceptatie ervaren en een positiever zelfbeeld ontwikkelen. Dit alles kan leiden tot een belangrijke stap in je persoonlijke groeiproces, waardoor je kunt evolueren naar een meer vervuld en authentiek leven.

 Tarief:

135 euro

Dear Inner child

It's okay if you've built walls to protect yourself.

But you can open windows on those walls

to let the light in.

bottom of page