Vermageren met hulp van hypnose.

Wil je graag enkele kilo's vermageren? 

​Waarschijnlijk heb je al verschillende diëten geprobeerd waarbij je al dan niet gewicht verloren hebt. Yes, denk je dan. Het is me gelukt! Maar telkens weer komen deze verloren kilo's er snel terug bij. Moet je dan voor de rest van je leven op dieet om je gewicht onder controle te houden? Diëten vraagt enorm veel wilskracht en doorzettingsvermogen. Je telt punten of calorieën, je moet al het lekkers laten liggen en vaak komen er dan nog dure shakes of pillen bij kijken. Het is gewoon ontzettend moeilijk om het diëten vol te houden. Al gauw verval je in je oude eetpatroon en komen de verloren kilo's er terug bij. Dit jo-jo effect is voor vele een ware strijd.

​Hier kan je nu zelf verandering in brengen. Vermageren met behulp van hypnose maakt dat dit alles net iets makkelijker gaat. Je onderbewustzijn helpt je de juiste keuzes te maken waardoor je niet meer enkel op je wilskracht werkt.

 

Hypnoslank ​​afslanken tot 8 à 10 kg.

Wat is de Hypnoslank?

​Hypnoslank is een hypnosesessie dat jou helpt bij het vermageren van 8 tot 10 kg. Je werkt niet zuiver meer op je wilskracht en doorzettingsvermogen, maar jouw onderbewustzijn helpt jou de juiste voedingskeuzes te maken. Je hoeft je niet aan een dieet te houden, dit wil zeggen dat je alles wat je lekker vindt mag eten.

 

Hoe werkt de Hypnoslank?​​

​Het enige dat wij moeten weten is je huidige gewicht en je streefgewicht. Dat is alles. Tijdens de hypnosesessie geven we je onderbewustzijn nieuwe informatie, zoals je streefgewicht, meer water drinken, voldaan gevoel ervaren, ... Vanaf dat moment gaat je onderbewustzijn alles in het werk stellen om op een snelle, veilige, gezonde en blijvende manier je streefgewicht te bereiken en je daar ook te houden. Zelf hoef je maar één ding te doen en dat is leren luisteren naar wat je onderbewustzijn je wil vertellen. Dit zal je snel onder de knie krijgen.

 

Wat kan je zoal ondervinden?

Dat hangt sterk van persoon tot persoon af. Sommige mensen gaan spontaan minder eten, andere hebben minder of zelfs geen strek meer in zoetigheid, sommige merken dat ze hun winkelkar vullen met gezondere voedingsmiddelen, ... Dit is dus voor iedereen anders.

Maar wat belangrijk is, je hoeft dus niet op je voeding of eetgewoonten te letten. Alles wordt gestuurd vanuit jouw eigen onderbewustzijn, je moet er alleen naar luisteren.

Onze werkwijze:

U kan een afspraak maken via onze agenda op deze website, of via 0476/49 99 17.

Via het 'contact' onderaan deze pagina, kan u vragen stellen. 

Voor de eigenlijke hypnosesessie krijgt u uitleg en kan u nog bijkomende vragen stellen.

Tarieven:

125 euro

Praktisch:

Annuleren kan tot 24 uur voor de afspraak. Binnen de 24 uur ben ik genoodzaakt het volledige bedrag voor de gereserveerde tijd aan te rekenen.

Betalingen gebeuren na elke sessie.

​Er is geen mogelijkheid om met bancontact te betalen.

 

De virtuele maagband ​afslanken tot 20 - 30 - 40 kg en meer.

 

Wat is een virtuele maagband? 

​Een maagband via hypnose laten plaatsen is het veiligste alternatief voor een maagringoperatie!

​Je lichaam reageert net zo alsof je de operatie daadwerkelijk hebt ondergaan.

 

Wat zijn de voordelen?

De voordelen zijn: geen narcose, geen littekens, geen herstelperiode, geen complicaties en een blijvend resultaat!

Ook met dit programma heb je minder wilskracht en minder doorzettingsvermogen nodig. Jouw onderbewustzijn gaat jou op een andere manier aansturen dan voordien. Het gaat om een permanente verandering zonder diëten. Het heeft een invloed op hoe je over eten denkt. Het is dus een levensveranderende behandeling en geen tijdelijke oplossing.

 

Hoe gaan we te werk?

​Het programma omvat 4 sessies en een audiohypnose voor thuis. 

​Tussen sessie 1 en 2 zit 1 week tussen. Sessie 3 wordt 10 dagen later ingeplant. Wanneer alles goed verloopt, kan de 3de sessie geannuleerd worden. Zowel sessie 3 als 4 zijn sessies die later opgenomen mogen worden. Wanneer je merkt dat opfrissing of bijsturing nodig is, maak je gewoon een afspraak. Dus deze twee sessies kan je na enkele maanden of jaren opnemen.

Wat mag je verwachten?

De eerste weken zal je 1 tot 3 kilo gewicht verliezen. 

Je porties worden kleiner en kleiner.

Je komt toe met 3 maaltijden per dag zonder tussendoor honger te ervaren.

Extra info.

​Het programma is ontwikkeld in Engeland en enkel mensen die zijn opgeleid door de ontwikkelaarster of haar docenten mogen de virtuele maagband installeren bij klanten. Tijdens de allereerste proefsessie in Engeland, werkte het programma al zeer goed bij 24 van de 25 mensen.

Onze werkwijze:

U kan een afspraak maken via onze agenda op deze website, of via 0476/49 99 17.

Via het 'contact' onderaan deze pagina, kan u vragen stellen. 

Voor de eigenlijke hypnosesessie krijgt u uitleg en kan u nog bijkomende vragen stellen.

Tarieven:

4 sessies en een audiohypnose voor thuis: 420 euro

Praktisch:

Annuleren kan tot 24 uur voor de afspraak. Binnen de 24 uur ben ik genoodzaakt het volledige bedrag voor de gereserveerde tijd aan te rekenen.

Betalingen gebeuren na elke sessie.

​Er is geen mogelijkheid om met bancontact te betalen.

 

De virtuele maagband is een wereldwijd getest programma dat enkel kan en mag uitgevoerd worden door internationaal gekwalificeerde specialisten!

IMG_8000_edited.jpg