top of page

 

Afslanken

 

Snoepen en suikerverslaving 

Hoe zorg jij ervoor dat je van de koekjes, chocolade en chips afblijft?

Kan jij ook niet van chocolade en koekjes afblijven. Krijg je al zin als je aan chips denkt?

Heb je niet eens in de gaten dat je weer iets uit de koekenkast neemt?

We kennen het allemaal: dat kleine moment van zwakte wanneer je jezelf toelaat om een extra dessertje te eten.

 

 

Baal je van je eigen snoepgedrag?

Moet het hele pakje steeds op?

Vind je het moeilijk om te stoppen met snoepen?

Verslaafd aan chocolade?

Wil ook jij moeiteloos stoppen met snoepen?

Hoe en wat wij eten zijn vaak gewoontes. Deze zitten verankerd in ons onderbewustzijn en vaak hebben we dit niet eens in de gaten. Weet je ook niet waarom je zoveel suiker eet? Als je je toch bewust bent waarom je het doet is het vaak bijzonder moeilijk om puur op wilskracht hier verandering in te brengen. Als het even moeilijk wordt herval je weer gemakkelijk in je oude gewoontes. En dit is nu net waar hypnose jou ondersteunt!

Stel je voor dat je geen zin meer hebt in chocolade of andere snoeperijen. Je gaat je veel beter voelen in je vel maar ook in je hoofd. Je gewicht heeft er baat bij. Je bent verlost van datgene wat jou tegenhoudt je leven te leiden zoals jij dat wil!  

Alle nadelen van een te hoge suikerconsumptie op een rijtje.

Wist je dat:

 • inname van suiker zorgt voor een piek in je bloedsuikerspiegel, die weer naar beneden moet gehaald worden!

 • het hormoon insuline moet aangemaakt worden om je bloedsuikerspiegel weer te stabiliseren!

 • na een suikerpiek insuline je bloedsuikerspiegel drastisch laat zakken!

 • door het snel zakken van je bloedsuikerspiegel, je honger krijgt en gaat hunkeren naar suikers!

 • je door het regelmatig gebruiken van suikers als in snoep, versnaperingen en tussendoortjes je in een spiraaleffect komt!

 • overproductie van insuline ook een belangrijkste factor is die een negatieve invloed heeft op het verouderingsproces.

 • het insulinehormoon ook wel het vetopslaghormoon genoemd wordt!

 • het te veel en te vaak in actie komen van insuline zorgt voor vetopslag rond je middel en je love-handles!

 • door teveel suiker te nutigen je endorfine hormoon overgestimuleerd wordt, waardoor je onrustig, labiel en nerveus kunt worden.

 • Een te hoge concentratie van endorfine kan leiden tot concentratieproblemen, lusteloosheid, extreme vermoeidheid, verminderde zin in sex, een laag testosterongehalte en onvruchtbaarheid.

 • Endorfines in verband gebracht worden met drugsverslaving, stemmingsstoornissen, gokverslaving, klinische depressie, schizofrenie en vele andere gedragsstoornissen en chronische aandoeningen.

 • teveel suiker een extra belasting is voor je bijnieren. Bij vrouwen 40+ nemen net de bijnieren de functie van de eierstokken over als het gaat over de productie van oestrogeen en progesteron.

 • een teveel aan suiker omgezet wordt in vetzuren waardoor de kans op aderverkalking groter wordt, wat op zich kan leiden tot een hersenbloeding of een hartinfarct.

 • teveel zoetigheid ontregelt het honger – verzadigingsgevoel, waardoor je niet meer voelt dat je genoeg gegeten hebt en juist extra trek krijgt in suiker.

 • door overproductie van insuline ook andere hormonen uit balans worden gebracht.

 • suiker je mineraalbalans in je lichaam verstoord waardoor de opname van calcium en magnesium bemoeilijkt wordt. Beide mineralen zijn nodig om je botten stevig te houden.

 • teveel suikeriname kan leiden tot disbalans in je darmflora en zo je immuniteit kan ondermijnen.

Wat mag je verwachten?

Je zal ervaren dat het je veel minder moeite kost om van al het zoetigheid af te blijven. Je verlangen naar jouw favoriete snackje is verdwenen. Natuurlijk kan en mag je nog genieten van een stukje taart op een verjaardagsfeestje. Maar ... het zegt jou niets meer, geen verlangen, geen behoefte meer en het voelt niet alsof je nee tegen het stukje taart zegt. Je hebt er gewoon geen zin meer in! 

s Bestaat een suikerverslaving echt_edit

Dit programma bestaat uit 2 sessies.

Tarief: 230 euro

Review

W. Stoppen met chocolade eten

Al jaren worstel ik met tussendoor van alles in mijn mond te stoppen. Vooral koekjes met chocolade, maar ook gewoon repen chocolade, pralines, … als er maar chocolade aan zit. Ik heb wel vaker geprobeerd om er mee te stoppen, maar meer dan enkele dagen of weken lukte me niet. Het kostte me telkens ook heel veel moeite. Nu na de sessie met Monica had ik geen enkel probleem om van de chocolade af te blijven. Totaal geen zin in. Het kostte me dan ook geen moeite om er af te blijven. Hoe zalig is dat. Nu 3 weken verder nog steeds niet. Monica weet echt wel waarmee ze bezig is. Ze zorgt er voor dat je je helemaal op je gemak voelt en geeft duidelijke uitleg. Dankjewel Monica om mij te verlossen van mijn chocoladeverslaving.

N. Stoppen met snoepen

N. Stoppen met snoepen

Hallo Monica, je vroeg me om een review ivm stoppen met snoepen.

Het was een echte verslaving die Haribo snoepjes. Ik kon er maar niet vanaf blijven. Op eender welk moment je mijn handtas zou doorzoeken, je zou de Haribootjes vinden. Ik ervaar nu geen zin meer in die snoepjes en dat na 1 sessie. Ik snap het zelf nog niet hoe dit kan. Na deze fantastische ervaring, ga ik zeker nog een afspraak boeken om mijn eetgewoonten aan te pakken. Helemaal gefocust op gezonde, natuurlijke voeding. Yes! Tot binnenkort. 😃

Eet minder suiker.

Je bent al zoet genoeg.

MindfulSlim

Wil je graag afslanken? 

Default.png
R_edited.jpg

Waarschijnlijk heb je al verschillende diëten geprobeerd waarbij je al dan niet gewicht verloren hebt.Yes, denk je dan. Het is me gelukt! Maar telkens weer komen deze verloren kilo's er snel terug bij. Moet je dan voor de rest van je leven op dieet om je gewicht onder controle te houden? Diëten vraagt enorm veel wilskracht en doorzettingsvermogen. Je telt punten of calorieën, je moet al het lekkers laten liggen en vaak komen er dan nog dure shakes of pillen bij kijken. Het is gewoon ontzettend moeilijk om het diëten vol te houden. Al gauw verval je in je oude eetpatroon en komen de verloren kilo's er terug bij. Dit jo-jo effect is voor vele een ware strijd.​Hier kan je nu zelf verandering in brengen. Vermageren met behulp van hypnose maakt dat dit alles makkelijker gaat.Je onderbewustzijn helpt je de juiste keuzes te maken waardoor je niet meer enkel op je wilskracht werkt.

Wat mag je verwachten van het MindfulSlim programma?

 

MindfulSlim is een innovatief programma dat niet enkel gezond vermageren benadert door middel van hypnotherapie maar daarnaast je ook wegwijs maakt in de wereld van gezonde, uitgebalanceerde voeding met tips voor een aangepaste levensstijl. Het programma is zodanig ontwikkelt dat we de onderliggende oorzaken van jouw ongezonde keuzes aanpakken én tegelijkertijd nemen we je mee op pad naar een wereld van kennis dat jou beter doet begrijpen hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen, niet enkel om op een gezonde en duurzame manier gewicht te verliezen maar vooral ook om blijvende veranderingen te brengen naar een gezond lichaam en geest.We vragen dan nu ook jouw engagement want mede dankzij jouw toewijding tot dit programma kan je slagen en blijvende veranderingen bekomen. Jij hebt de controle tot het succesvol maken van dit programma en zo jouw nieuwe ‘ik’ te kunnen bereiken.

Wat zijn de voordelen?​

 

De voordelen zijn: geen narcose, geen littekens, geen herstelperiode, geen complicaties en een blijvend resultaat!​Ook met dit programma heb je minder wilskracht en minder doorzettingsvermogen nodig. Jouw onderbewustzijn gaat jou op een andere manier aansturen dan voordien. Het gaat om een permanente verandering zonder diëten. Het heeft een invloed op hoe je over eten denkt. Het is dus een levensveranderende behandeling en geen tijdelijke oplossing. 

Het programma bestaat uit:

1 intake gesprek

7 hypnosesessies

4 audiosessies

10 korte filmpjes

6 maanden coaching

1 verrassing

Tarief:  850 euro

Dear overweight,

lets break up.

bottom of page