Hestia logo PNG.png

Recht naar de top.

Wie ben ik?

Mijn naam is Monica en ben de trotse mama van vier kinderen. Elk met hun eigenheid. Fantastisch toch!

 

Ik ben afgestudeerd als leerkracht in het lager onderwijs. Ik volgde de Banaba opleiding 'buitengewoon onderwijs'  en vond al snel mijn weg binnen dit buitengewoon onderwijs. Gaandeweg merkte ik dat deze kinderen vaak meer noden hebben dan aangepast onderwijs. Onzekerheid, faalangst, laag zelfbeeld, ... spelen deze kinderen enorm veel parten. 

Hierdoor besloot ik om de opleiden kindercoach te volgen om zo mijn leerlingen meer te kunnen bieden.

 

Even later startte ik mijn praktijk als kindercoach.

 

Puur uit nieuwsgierigheid schreef ik me in voor een opleiding hypnose. Wat ik daar leerde en zag ... Ik was sceptisch, maar mijn mond viel open. Ik leerde mensen in- en uit hypnose brengen, afhelpen van angsten, slechte gewoontes ombuigen naar goede gewoontes, ... Mijn nichtje was vrijwilliger van dienst. En tot mijn grote verbazing kon ik alles wat ik tijdens de opleiding geleerd en geoefend had ook buiten het klaslokaal toepassen. Mijn zelfvertrouwen groeide en werd naast kindercoach ook hypnotherapeute. 

Na nog enkele masterclasses gevolgd te hebben dook ik in de wereld van trauma. Via de opleiding iemt heb ik mij gevormd tot traumatherapeute.

Mensen helpen en gelukkig maken, is mijn passie. Ik ben positief denkend en geloof dat in ieder van ons de kracht zit om heuvels te beklimmen, uit dalen te klauteren en de horizon te bereiken. Jezelf graag zien is het begin! Dan pas ben je klaar om een nog betere versie van jezelf te worden.

monica 7a.jpg
 

vrijblijvende kennismaking

Kindercoaching

Kinderhypnose

hypnotherapie

volwassenen

Traumatherapie

Wat kan ik voor u betekenen?